I tried to upload an icon for a custom post type and now everything is broken

This topic is: not resolved
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Author Posts
February 12, 2014 at 7:12 pm #3415
Avatarmugnai

Hi guys,

i need your help.
I was trying to upload an image 16x16px for a custom post type and after a minute the system was still loading so i refreshed the page.
Now i can’t enter anymore on the page (on firefox i get the error “The connection was reset” and in chrome i’ve the error “no data received”).
If i rename the plugin’s folder via ftp i can access the dashboard again.

Please i need to fix this problem asap, what can i do?

Thank you for your help,
Francesco

February 12, 2014 at 7:41 pm #3416
Avatartraversal
Post count: 207

Hey Francesco,

That’s a strange one, and I’ve never seen that operation fail so much before. So when you were trying to load the site it would just never load again? And if you rename the plugin folder and reactivate the plugin it will still never load?

Can you possibly send the image you were trying to upload to support@masterpressplugin.com?

Thanks

Travis

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Latest From the Blog

MasterPress 1.2.8 is now available

It was brought to our attention that MasterPress would give a tonne of warnings and deprecation notices when used with PHP 7.4 – this update addresses those.

Plugin Requirements

MasterPress requires a minimum of WordPress version 4.9, MySQL 5.6, and PHP version 5.6.20.

We also recommend that PHP is configured to use a memory limit of 64MB per request (128MB may be required for sites with higher complexity).

This plug-in is not compatible with the WordPress.com hosted service.

Three AM