First custom post type disappears in admin menu

This topic is: not resolved
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Author Posts
December 18, 2014 at 8:59 am #3581
allenspach
Post count: 2

Hi

I installed MP and managed to creat a first custom post type that was shown in the admin sidebar. Whenever I create a second one the first one disappears in the admin menu – when I delete the second one, the first one re-appears.

December 18, 2014 at 9:13 am #3582
traversal
Post count: 207

Hi,

That’s certainly not normal behaviour, they should definitely both be appearing without any issue. Are you running any other plugins?

Thanks

December 18, 2014 at 6:23 pm #3585
allenspach
Post count: 2

Hi, thanks for your reply. It’s Contact Form 7 that causes the issue. Once deactivated everything works fine.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Latest From the Blog

MasterPress 1.4.0 is now available

6th May 2024

This release has a focus on improving compatibility with PHP 8.2. The introduction of inheritance validation to PHP produced a lot of warnings when using MasterPress with PHP 8.2. I have updated most of the problematic code – but some code would have broken in previous PHP versions, so I have temporarily disabled inheritance validation… 

Plugin Requirements

MasterPress requires a minimum of WordPress version 4.9, MySQL 5.6, and PHP version 5.6.20.

We also recommend that PHP is configured to use a memory limit of 64MB per request (128MB may be required for sites with higher complexity).

This plug-in is not compatible with the WordPress.com hosted service.

Three AM